În industrie, contrar a ceea ce s-ar putea crede, totul este viu și rezultă din procesele de reconstrucție inspirate de fluxul nostru cotidian. Vorbim despre mașini dar, de fapt, vorbim despre oamenii din spatele lor. Vorbim despre lemn dar, de fapt, vorbim despre viață.

Kronospan

Kronospan este lider mondial în producția de plăci pe bază de lemn, cu o gamă de produse inspirată din tendințele actuale în materie de design si dedicată finisajelor interioare, realizării de mobilier și decorațiuni interioare, construcțiilor și amenajărilor exterioare.

Calitatea materialelor și inovarea constantă se află la baza acestui mix eclectic de produse, dezvoltate printr-un demers sustinut în timp de încurajare a proiectelor care investesc spațiul cu inteligență, curaj și responsabilitate.

Colecțiile de produse Kronospan vin ca un rezultat firesc al preocupării companiei pentru designul produselor sale, dar și ca efect al apropierii de arhitecți, designeri, producători de mobilă și oameni creativi. Practice și inedite, decorurile Kronospan promit un impact remarcabil în proiectele de arhitectură și design interior, redefinind spațiile rezidențiale și industriale autohtone în ritmul trendurilor globale.

Proiecte de amenajare cu Kronospan

Colaborează
cu noi!

Dacă ești arhitect sau designer de interior, lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Înscrie-te la
newsletter!

Formular
trimis!

Ne bucurăm că te-ai înscris în comunitatea noastră. Împreună, încurajăm și susținem colaborarea, inovația și excelența.

Conectează-te!