Din 1995, Maison&Objet (organizația SAFI, subsidiară a Ateliers d'Art de France și RX France), conduce și unește comunitatea internațională a decorațiunilor de interior, design și lifestyle.

Maison&Objet

Dezvăluirea talentelor, oferirea de oportunități de inspirație online și offline, facilitarea dezvoltării afacerilor clienților noștri: aceasta este misiunea Maison&Objet. Prin două târguri anuale rezervate profesioniștilor și Paris Design Week, care animă orașul și publicul în septembrie, Maison&Objet este un barometru esențial al sectorului.

Online și pe tot parcursul anului din 2016, MOM (Maison&Objet and More) permite cumpărătorilor și brandurilor să-și continue afacerile, să lanseze noi colecții sau să facă contacte dincolo de întâlnirile fizice. În 2023, Maison&Objet va implementa noi servicii digitale, iar MOM va deveni, de asemenea, un marketplace.

Pentru a merge mai departe, Maison&Objet Academy oferă acum profesioniștilor un canal web exclusiv, în fiecare lună, dedicat instruirii și informațiilor despre design. Pe rețelele sociale, descoperirile continuă zilnic pentru o comunitate de aproape un milion de participanți activi pe Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Xing, WeChat și acum TikTok. Vârful de lance al Paris Capitale de la Creation, Maison&Objet este un catalizator pentru poziționarea Parisului ca unul dintre centrele majore de atracție pentru creativii internaționali.

Colaborează
cu noi!

Dacă ești arhitect sau designer de interior, lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Înscrie-te la
newsletter!

Formular
trimis!

Ne bucurăm că te-ai înscris în comunitatea noastră. Împreună, încurajăm și susținem colaborarea, inovația și excelența.

Conectează-te!