Știm că “acasă” este locul cel mai important pentru fiecare om. Iar “acasă” începe cu o ușă, care închide și deschide o lume intimă, plină de siguranță și confort. Misiunea Porta Doors este aceea de a crea uși care se deschid cu bucurie către cel mai prețios loc – casa ta.

Porta Doors

De 30 de ani Porta Doors creează uși de înaltă calitate, la cele mai bune prețuri, din dorința de a le oferi clienților un standard în materie de interioare și uși pline de personalitate. Porta Doors este o companie puternică, dinamica și modernă, ghidată de cele mai bune principii profesionale și de dorința de a evolua constant.

Specialiștii Porta Doors sunt într-o continuă căutare a celor mai bune inovații de design, adaptate ulterior nevoilor fiecărui client. Creativitatea și calitatea sunt valorile care stau la baza fiecărei uși pe care o realizează. În egală măsură, Porta Doors crede în viziunea fiecărui client. Astfel, oferă fiecăruia posibilitatea de a se bucura de ușa mult dorită de la început și până la sfârșit, prin customizarea culorii, a designului și a dimensiunilor. Rezultatul? O ușă care va decora armonios și eficient casa, an dupa an.

Colaborează
cu noi!

Dacă ești arhitect sau designer de interior, lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Înscrie-te la
newsletter!

Formular
trimis!

Ne bucurăm că te-ai înscris în comunitatea noastră. Împreună, încurajăm și susținem colaborarea, inovația și excelența.

Conectează-te!