SARTO bespoke este mai mult decât un loc în care bărbații își pot construi de la zero și personaliza ținutele, este un spațiu reprezentativ pentru bunul-gust al domnilor cu o imagine impecabilă.

Sarto Bespoke

Localizat în zona de nord a Bucureștiului, showroom-ul SARTO este spațiu autentic masculin, conturat în jurul identității bărbaților rafinați. La cererea clienților au fost dezvoltate patru spații cu utilități și personalități distincte, pentru a se desfășura simultan sesiuni de consiliere, măsurători și proba în cele trei showroom-uri disponibile și un lounge în care un maistru croitor poate fi admirat la lucru.

Dedicat originalității și personalizării în cele mai mici detalii, brandul SARTO pune la dispoziția clienților peste 30.000 de țesături, toate aparținând celor mai noi colecții de la producători de renume mondial. Branduri ca Scabal, Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Cerruti, Thomas Mason Bespoke și Cotonificio Albini alimentează imaginația celor mai sofisticați bărbați cu texturi și designuri uimitoare, care, dincolo de estetică, au proprietăți cu o utilitate incontestabilă: finețe, rezistență la șifonare, repelență la pătare etc.

Totodată, evenimentele organizate aici pun accentul pe un networking de calitate și pe experiența memorabilă oferită oricui își dorește să descopere croitoria autentică – bespoke.

Adresa showroom-ului este STRADA MAIOR GHEORGHE ȘONŢU 10-12, BUCUREȘTI – vizite doar pe bază de programare

Colaborează
cu noi!

Dacă ești arhitect sau designer de interior, lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Înscrie-te la
newsletter!

Formular
trimis!

Ne bucurăm că te-ai înscris în comunitatea noastră. Împreună, încurajăm și susținem colaborarea, inovația și excelența.

Conectează-te!