VOX este o marcă poloneză care încurajează crearea de interioare personalizate încă din 1989. Datorită produselor noastre și platformei noastre de design interior, VOXBOX, oricine poate transforma visul unei case în realitate.

VOX CAPITAL GROUP

În universul designului interior contemporan, VOX s-a distins ca unul dintre brandurile de referință, reușind să îmbine cu succes eleganța, inovația și funcționalitatea în fiecare aspect al produselor sale.

VOX Capital Group este alcătuit din companii specializate în domeniul designului interior și finisajelor atât interioare, cât și exterioare: VOX și Vilo.

Cu o prezență solidă încă din 1989, brandul VOX oferă un portofoliu unic și complet de produse și soluții pentru amenajarea interioarelor.

Compania VOX se evidențiază prin intermediul a trei entități distincte:

  • VOX Doors & Floors
  • VOX Mobilier
  • VOX Profile

FILOZOFIA NOASTRĂ

Credem că esențial în designul interior sunt nevoile și stilul de viață al membrilor familiei. În colaborare cu cei mai talentați designeri, creăm colecții originale și funcționale de fațade ventilate, pardoseli, pereți decorativi și accesorii. Ne concentrăm pe calitatea și durabilitatea produselor noastre, iar obiectivul nostru principal este să oferim interioare complete care să satisfacă nevoile individuale.

PRODUSE INOVATOARE ȘI BINE GÂNDITE

În domeniul designului interior contemporan, VOX este recunoscut ca unul dintre brandurile de top, reușind să îmbine cu succes eleganța, inovația și funcționalitatea în fiecare detaliu al produselor sale.

 

PREZENȚĂ GLOBALĂ

Cu o prezență în peste 60 de țări, brandul nostru este mândru să ofere interioare decorate cu produsele noastre în locații diverse, de la Europa până în India, Mexic, Dubai și America. Interacțiunea cu diferite culturi și stiluri de viață ne permite să creăm soluții de design interior universale și bine gândite.

ECO-FRIENDLY

Suntem un brand preocupat de mediu. Ne asigurăm că produsele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, durabile și certificate. Acest lucru se aplică atât producției noastre proprii, cât și partenerilor noștri de afaceri. De asemenea, ne străduim să reducem la minim risipa, iar produsele noastre sunt concepute pentru a avea o durată de viață îndelungată.

HUMAN TOUCH GROUP

VOX este parte a unui grup de companii fondat de familia Voelkel, reunite sub conceptul de Human Touch. Potrivit acestuia, omul, nevoile și valorile sale sunt în centrul atenției noastre. Dezvoltăm produse și servicii VOX folosind cunoștințele din diverse domenii. Prin colaborarea cu universități și instituții precum Universitatea de Științe Sociale și Umaniste SWPS, Concordia Design, Lab150, VOX Artis și eN Studios, ne angajăm să creăm soluții care să sprijine clienții în amenajarea interioarelor pentru a-și urma pasiunile vieții.

Colaborează
cu noi!

Dacă ești arhitect sau designer de interior, lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Înscrie-te la
newsletter!

Formular
trimis!

Ne bucurăm că te-ai înscris în comunitatea noastră. Împreună, încurajăm și susținem colaborarea, inovația și excelența.

Conectează-te!