amenajare apartament

Call for Projects Album 2024

Acest proiect a urmărit aducerea în actualitate a unui apartament de 4 camere, cu o suprafață de 100 mp. Intervenția asupra finisajelor, pieselor de mobilier și a accesoriilor, a generat un interior contemporan, ce îmbină modernitatea formelor pure cu prețiozitatea elementelor clasice.

Apartament IM

Amenajare apartament IM

Acest proiect de amenajare apartament a urmărit aducerea în actualitate a unui apartament de 4 camere, cu o suprafață de 100 mp. Intervenția asupra finisajelor, pieselor de mobilier și a accesoriilor, a generat un interior contemporan, ce îmbină modernitatea formelor pure cu prețiozitatea elementelor clasice. Aceste elemente contrastante coexistă reușind să se potențeze reciproc într-un spațiu ce denotă eleganță și rafinament.

Paleta cromatică este compusă predominant de alăturarea celor două non-culori, alb și negru, contrast temperat prin folosirea de nuanțe telurice precum: bej, nisipiu, maro, cărbune și verde kaki. Interiorul este unificat prin punerea în valoare a unor finisaje aparte precum parchetul herringbone din lemn natural, terrazzo-ul cu rășină și granulații de marmură și vopseaua decorativă cu pigmenți metalici.

Un aspect ce sparge monotonia este juxtapunerea suprafețelor mate cu cele reflexive. Punct de interes este și peretele din plante stabilizate, un colț de natură adaptat biroului de acasă.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Estro Studio