Call for Projects Album 2024

În inima Bucureștiului, am transformat un apartament de 78 mp într-un spațiu de lux, unde confortul se îmbină armonios cu rafinamentul. Localizat în Complexul rezidențial ONE Rahmaninov Residence, acest proiect de design interior a adus la viață dorințele unor iubitori ai stilului clasic american și Mid Century modern.

Apartament One Rahmaninov

Echipa noastră a avut provocarea de a transforma acest apartament din Complexul rezidențial ONE Rahmaninov Residence, București, într-un loc nu doar confortabil, ci și extrem de funcțional. Principalele obiective au fost să oferim un confort de 5 stele pentru un apartament de vacanță și să aducem influențe din stilul clasic american și Mid Century modern, în conformitate cu dorințele clienților noștri.

Iată câteva detalii despre proiect: Localizare: Complex rezidențial ONE Rahmaninov Residence, București Suprafața: 78 mp + Terasa: 23 mp Gama cromatică: Culori calde pastelate, predominant bleo, gri și lila Concept: Confort de 5 stele pentru un apartament de vacanță Stilul amenajării: Un fusion între stilul clasic american și Mid Century modern Materiale folosite: Profile decorative, fototapet, lavabilă, placări din lemn; 85% din mobilier și elemente din proiect au fost realizate la comandă, după schițele și propunerile noastre.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Creativ Interior