Call for Projects Album 2024

Atunci când beneficiarii sunt o familie cu 3 copii te gândești în principal la două lucruri esențiale: funcționalitate și multe spații destinate depozitării. Apartamentul RIA avea inițial o singură baie, deși compartimentarea este prevăzută cu două dormitoare și un living. Ținând cont de acest aspect, am decis să utilizăm zona holului pentru a mai crea o baie suplimentară destinată copiilor, și în rest, spații de depozitare/ zona de dressing.

Apartament RIA

Apartamentul are o suprafață de aproximativ 65 mp. La prima vizită, am dat peste un interior ponosit, care trebuia refăcut în toltalitate: atât instalația electrică cât și partea de instalații sanitare. Nici la capitolul compartimentare, lucrurile nu stăteau mai bine.

Pentru a deschide zona de intrare în apartament, s-a propus eliminarea peretelui dintre bucătărie și hol, astfel am obținut un spațiu deschis cu zona de acces a apartamentului și cu holul de trecere care permite accesul spre living și dormitoare. Atunci când vorbim de un spațiu deschis în cadrul unei amenajări este important să existe o conexiune între elementele de design utilizate – geometrie, paletă cromatică, lumină, materiale și texturi.

Pentru bucătăria din cadrul acestui proiect am ales un design simplu și curat pentru a încărca cât mai puțin vizual spațiul, și ca pată culoare – albastru navy cu accente gold pentru un plus de eleganță. Pentru a plasa accentul pe mobilier și a oferi luminozitate spațiului, s-a optat pentru o culoare deschisă în cadrul pereților.

A realiza designul interior pentru camera fetiței a fost partea favorită din acest proiect. Rezultatul este un interior elegant construit pe o combinație de nuanțe de alb cald/grej cu detalii complexe de roz și auriu. Rozul în general este o culoare foarte capricioasă – dar micuței îi place rezultatul, și acest aspect este cel mai important!

O altă încăpere veselă este camera gemenilor, unde am vrut să creăm un univers al lor. Camera de zi a apartamentului este locul de refugiu al beneficiarilor care sunt iubitori de frumos, doreau o locuință primitoare, luminoasă, în care să se simtă relaxați și protejați.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Andreea Cernia