Spațiul preluat inițial a fost un fost magazin de cartier de o suprafață maximă de 65mp cu acces din parterul blocului și deschidere către fațada principală relativ mică.

Propunerea de amenajare a îmbinat funcționalitatea spațiului interior cu un ambient plăcut și primitor pentru clienți.

Recompartimentarea spațiului asigură  fluxul necesar desfășurării activității de salon de înfrumusețare.

Suprafața spațiului amenajat este de 63mp.

Logo – „hello you’re looking gorgeous today, like a gold pearl”

 

Ideea amenajării a  plecat de la deschiderea spațiului principal – a zonei de coafor, în limita permisă de restricționările structurale, prin zone de trafor metalic cu rol și de mobilier separator atât către zona de acces cât și către zona de așteptare.

Senzația spațiului mic a fost  anulată prin aducerea elementelor metalice decorative și către zona de plafon, contrazicând ideea unui mobilier clasic. Din acest  punct de vedere, mobilierul îndeplinește atât rol funcțional cât și rol estetic.

Finisajele folosite aduc  o gamă cromatică liniștită prin texturile cu aparență de piatră naturală și suprafețele lise de lavabila în culori pastelate.

Accentele și elementele decor se folosesc de texturi și materiale lucioase pentru a reflecta și pierde vizual limita spațiului construit.

Se lucrează cu jocul de umbră și lumină fiind scoase în evidență corpurile de iluminat care se desprind de cota plafonului tocmai pentru a nu marca limita superioară.

Gama cromatică folosită – culori pudrate îmbinate cu texturi naturale (pardoseala imitație de piatră naturală) pereți lavabilă bej și roz pudrat, scoase în evidență de auriul patinat și turcoazul vibrant.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Alfa Invest – Anca Constantin – Ionuț Constantin