Arhitect coordonator: Iulian Arbanaș

Arhitect: Denisa Ivan

Tip locuință: apartament 2 camere, 50 mp

Stil amenajare: modern

Buget estimativ: 35.000 euro

Branduri: ceramică Porcelanosa, canapea Samoa, scaune Calligaris, bucătărie și pat Terramob, dressing Mercantini, corpuri iluminat Novaluce și Flexmat.

Bright Delight Nest

Arhitecții au gândit amenajarea plecând de la dorința beneficiarilor: un apartament modern, în culori neutre, înnobilat de nuanțe de gri închis, care să își păstreze luminozitatea și aerul tineresc.

Open space-ul elegant și impunător, alcătuit din zona de acces în locuință, living și bucătărie, este înnobilat de nuanțele de bej utilizate pentru suprafețe și texturi diverse. Părțile vitrate îmbie lumina naturală să se reverse din belșug, complimentând piesele de mobilier și accesoriile.

De remarcat accentul stilat reprezentat de placa ceramică marmorată. Aceasta este prezentă atât în zona media, unde este instalat televizorul, și în zona bucătăriei – contrablatul ce face trecerea naturală de la piesele în culori închise, elegante, la cele în nuanțe luminoase, bej.

Dormitorul, perfect functional, a fost gândit de arhitecți astfel încât spațiul, nu foarte generos, a fost utilizat la maxim, pentru ușurință în utilizare de către tânărul beneficiar. Astfel, dressingul, biroul și patul așezate pe același perete permit un acces aerisit în dormitor. 

Corpurile de ilumimat, moderne și impunătoare, conferă un aer tineresc, boem și elegant deopotrivă și echilibrează foarte bine întreaga amenajare. 

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Delta Studio Architecture