Propunere de amenajare pentru o vilă în suprafață de 150 mp, având încăperi cu destinații multiple, design realizat pentru o familie pretențioasă și matură.

 

Dorința clienților a fost aceea de a avea un stil eclectic, la granița între modern și clasic, cu note de elemente naturale și texturate.

Carbon Accents

Intrarea principală este precedată de spațiul pentru birou, fiind dorința clientului de a invita partenerii de business în imediata apropiere a intrării, având o suprafață restrânsă de 6 mp. Am orientat masa de lucru către lumina naturală laterală pentru confort și spații pentru depozitare pe verticală. Culoarea peretelui de fundal este închisă pentru a oferi senzația de profunzime, tabloul de contrast și lemnul natur utilizat pentru mobilier fiind sursa de prospețime vizuală.

Livingul este unul închis, cu deschidere la terasă și servește atât pentru zona de zi cât și pentru cea de dining. În traseul către ieșirea spre terasă tronează șemineul minimalist, pe care am ales să îl construim pe verticală, într-un bloc pornind de la podea până în tavan. Peretele negru de accent din zona de dining a fost utilizat ca fundal pe care se conturează o masă generoasă din sticlă și crom. Colțarul din catifea și măsuța clasică sunt accentul de eleganță și simplitate. Nuanțele de arămiu și cappuccino se îmbină armonios.

Dormitoarele în versiune închisă la culoare, respectiv deschisă fac jocul contrastelor specifice întregii amenajări. Lemnul ales pentru mobilier este unul natural, tăblia patului se ridică până în tavan, apar locuri special create pentru expunerea obiectelor de artă, acestea fiind iluminate corespunzător.

Baia matrimonială îmbie către relaxare și ieșire din cotidian, iar cada încorporată este încadrată simetric de corpuri pentru iluminare arhitecturală. Pe de altă parte, odată cu orientarea casei spre lumină, în mod contraintuitiv, nuanțele alese se deschid, dormitorul are nuanțe într-o tentă naturală de cânepă și in.

Noptierele din marmură, oglinda vintage și tapetul tradițional au rol în completarea întregului, respectând nota sobră și rafinată.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de OAZA Concept