Call for Projects Album 2024

Proiectul de amenajare interioară a fost conceput pentru un cuplu tânăr care își dorea un cămin primitor și eficient. Accentul s-a pus pe optimizarea funcționalității, introducerea unor elemente contemporane și crearea unei atmosfere călduroase. Conceptul general al proiectului a fost construit în jurul cerințelor funcționale ale cuplului. Spațiul trebuia să reflecte personalitatea tinerilor proprietari și, în același timp, să ofere un cadru contemporan.

Casa OA

Un punct focal al proiectului a fost bucătăria, unde varianta inițială de poziționare a electrocasnicelor a cerut ajustări. Păstrând finisajele și instalațiile existente, am reimaginat designul bucătăriei pentru a aduce un aer modern cât și eficiență. Pentru a pastra un aspect armonios, am optat pentru un contrablat cu același design cu blatul, eliminând rosturile. Acest lucru nu doar că a creat o estetică uniformă, dar a și simplificat curățarea, oferind un aspect aerisit și modern. Manerele clasice au fost înlocuite cu profile tip gola, aducând în prim-plan liniile riflate ale ușilor și fronturile sertarelor. Această schimbare nu doar că a contribuit la aspectul modern, dar a sporit funcționalitatea spațiului. Am ales o paletă de culori neutre pentru a crea o bază versatilă, iar utilizarea generoasă a luminii naturale a accentuat senzația de spațiu deschis și aerisit. Prioritatea maximă a fost data eficienței în depozitare.

Am integrat soluții precum ar fi spațiile de depozitare cu corpuri mobilier inchise, pentru a păstra ordinea și a crea un mediu organizat. În spiritul dorinței clienților de a avea un loc de întâlnire, am creat o zona de dining cu o masă generoasă, potrivită pentru a găzdui prietenii și familia. Mobilierul a fost ales pentru confort, dar și pentru a încăpea armonios în designul general al spațiului. Prin integrarea nevoilor funcționale ale clienților cu un design contemporan și cald, proiectul de amenajare interioară a transformat spatiul într-un mediu care reflectă personalitatea cuplului. Bucătăria, cu aspectul său modern și eficient, devine inima casei, iar conceptul general oferă un echilibru între funcționalitate și estetică, creând un spațiu plin de viață și primitor, un loc unde funcționalitatea și designul se întâlnesc în armonie.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Majo Design