Call for Projects Album 2024

Proiectul Casa Zefiro este un exemplu de cum poti sa imbunatatesti un spatiu existent cu solutii simple cum ar fi mobilier personalizat sau reorientatea zonei de zi.

Casa Zefiro

Renovarea interiorului Casei Zefiro s-a concentrat pe eficientizarea spațiului, stilul minimalist și crearea de zone de depozitare suplimentare. Principala provocare a fost parterul, care includea un hol, bibliotecă, bucătărie, loc de luat masa și cameră de zi, însă nu era eficient utilizat. Intervenția cheie a constat în introducerea unui mobilier multifuncțional personalizat, „the black box”, în jurul căreia s-a reorganizat circulația. În bucătărie, mobilierul existent a fost păstrat, iar spațiile de depozitare au fost extinse prin transformarea unei băi. În zona de living, mutarea televizorului a eliberat spațiu și a îmbunătățit accesul spre terasă, anterior blocat de o canapea. Câteva din piesele de mobilier existente au fost recondiționate și integrate în noul design, cum ar fi fotoliile de la parter. Transformarea Casei Zefiro exemplifică angajamentul designerilor în optimizarea spațiului și în îmbinarea funcționalității cu estetica.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Studio A