amenajare apartament

Accente din lemn, putina culoare si mobilier custom intr-un apartament de 52 mp. Apartamentul este impartit intr-o zona de zi open-space, dormitor, hol si baie. Zona de zi deserveste trei functiuni: bucatarie cu loc de luat masa, birou si zona de relaxare.

Chic 52

Amenajare apartament Chis 52

Cum lucrul de acasa a devenit ceva obisnuit, biroul a reprezentat o prioritate in amenajarea apartamentului. Un perete despartitor intre birou si canapea a fost solutia pentru un plus de intimitate si o delimitare vizuala intre zona de lucru si cea de relaxare.

Pata de culoare vine din bucatarie, unde verdele mobilierului suspendat se armonizeaza perfect cu scaunele si formeaza un contrast placut cu lemnul prezent in amenajare.

Dormitorul este aerisit cu forme simple iar holul prin care se face trecerea intre zona de zi si cea de noapte pastreaza aceeasi nota functionala, aceleasi texturi si culori.  O amenajare in care accentul este pus pe functionalitate, locuri de depozitare, lumina si cateva elemente din lemn care dau personalitatea spatiului.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Taku Design Studio