Acest proiect a fost realizat în stil modern contemporan cu accente luxury, apartamentul fiind situat în zona centrală a Sibiului. Designul interior al unei locuințe poate influența și dezvolta experiența trăită. Acesta implică crearea unui mediu care să fie funcțional, estetic plăcut și să ofere confort și satisfacție.

Contemporary Luxury

Suprafața apartamentului este de 95 mp, fiind compartimentată astfel: zona de zi este open-space, living cu bucătărie; două dormitoare, unul cu dressing integrat; două băi.

Am optat pentru mobilier la comandă care să ofere funcționalitate și un aspect primitor și confortabil. Am creat o zonă de orizont placată cu cărămidă creând astfel delimitarea dintre cele două spații – bucătărie și living. Pentru dormitoare și living am ales un parchet de lemn triplu stratificat, în nuanța de nuc pentru a crea un contrast plăcut cu alte elemente din cameră. Parchetul închis a adăugat o notă de caldură și eleganță. Alegerea mobilierului în nuanțe de negru și gri antracit au creat un aspect modern și sofisticat.

Am adăugat accente de culoare pentru a da viața și dinamism. Culorile vibrante cum ar fi galbenul, portocaliul, verdele, albastrul, alese pentru textură și decorative, au creat un contrast plăcut cu nuanțele mai închise.

Foto: Bogdan Păcuraru

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.