Arhitect coordonator: Dragoș Pitu
Echipă arhitecți: Vlad Ciontu, Cristian Popescu
Tipul locuinței: apartament
Suprafață: 71.5mp
Buget amenajare: 30.000 EUR (estimativ)
Stil amenajare: japandi
Locație: București
Branduri folosite: Wall and Deco, Deko-r, Canapea Rosini, Scaune de bar Calligaris, Bucatarie-Formmat, Blat Belenco, Pat Ditre, Ceramica Porcelanosa Grupo, Kerama Marazzi

Cozy Lights Apartment

Un apartament în stil japandi, o fuziune între estetica scandinavă și simplitatea și naturalețea stilului japonez, cu mici accente de culoare, ce degajă căldură și relaxare de la prima vedere! 

Apartamentul are 3 camere și 71.5mp, iar beneficiarii, un cuplu tânăr, și-au dorit un concept cozy, primitor, precum și accente de lumină și culoare care să le personalizeze spațiul. La amenajare s-au folosit culori neutre și texturi diverse: catifea, in, ratan, furnir – toate alcătuind contraste dinamice și de efect. Iluminatul artificial este controlat prin senzori de prezență și surse dimabile, astfel încât atmosfera să poată fi reglată în funcție de dorință, prin apăsarea unui buton. 

Mobilierul personalizat este creat pe comandă și aparține brandului românesc Formmat, în timp ce piesele de sine stătătoare precum canapeaua și scaunele de bar aparțin unor branduri premium italienești. Placările ceramice sunt semnate de Porcelanosa, brand spaniol de renume internațional. 

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Delta Studio Architecture