amenajare apartament

Cerintele initiale de care a trebuit să țină cont arhitecta au fost crearea unui spațiu adaptat membrilor familiei, fiecare cu dormitoare separate, spațiu de depozitare generos, loc de luat masa în bucătărie, biblioteca și un mic birou pentru zilele de “work from home”.

Dima’s

Amenajare apartament Dima`s

Apartamentul se află într-un bloc vechi și a necesitat intervenții majore. Astfel, s-a început cu decopertarea pereților de vechile finisaje și tencuieli, refacerea instalației electrice și sanitare conform proiectului de amenajare, renovarea balcoanelor și închiderea unuia dintre ele, urmând apoi finisarea aprtamentului cu noile materiale: gresie, faianță, parchet, uși, mobilier, accesorii.

Inițial apartamentul avea două dormitoare separate, iar cel de-al treilea comunica cu livingul prin două uși ample. În stânga intrării se afla o debara, greu accesibilă, care ulterior a fost transformată într-o extindere a holului, ce servește ca spațiu de depozitare. Astfel, noul spațiu este compus din trei dormitoare, living, bucatarie, două bai și două balcoane.

Cromatica amenajarii apartamentului este bazată pe nuanțe neutre, încălzite de aspectul de stejar auriu al  parchetului stratificat și de accente de galben intens.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Cristina Micu