Punctul focal al sălii principale de degustare este masa impresionantă de 5.60 metri, realizată din lemn masiv de stejar, cu inserții rafinate de corian. Această piesă de mobilier excepțională, executată de Atelier Vast, subliniază calitatea și rafinamentul spațiului, reflectând angajamentul nostru pentru excelentă și autenticitate în experiența oferită oaspeților noștri.

Prin aceste elemente de design, Crama Tehnologica Domeniul Bogdan își reafirmă poziția ca destinație premieră pentru degustări de vinuri de înaltă calitate, combinând estetica sofisticată cu funcționalitatea optimă.

Domeniul Bogdan – sala de degustare

În procesul de amenajare a sălii de degustare de la Crama Tehnologica Domeniul Bogdan, am pus accent pe o delimitare clară și elegantă între zona de primire/asteptare și sala de degustare propriu-zisă. Această separare funcțională s-a realizat prin introducerea unor biblioteci/expozoare de vinuri distincte, confecționate din lemn și marmură. Această alegere de mobilier nu doar că îndeplinește un scop practic, dar și conferă unitate și continuitate întregii amenajări.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.