Call for Projects Album 2024

Un proiect de renovare complet și complex, în care s-a ținut cont de cerințele beneficiarilor și, la care am adăugat viziunea noastră modernă și atenția la detalii. Combinațiile de culori și materiale, mobilierul customizat integral, luminile și elementele de decor fac din acest spațiu un refugiu confortabil și sofisticat.

DreamHouse

În planul initial, casa avea o compartimentare care făcea ca parterul să pară nefuncțional și întunecos. Soluția propusă de mine a fost eliminarea zidului dintre bucătărie și living și gruparea celor două zone într-un spatiu comun mult mai generos. Casa are două niveluri și o suprafață utilă de 164 metri pătrați. Parterul este alcătuit dintr-un mic intrând, casa scării, zona de open space care acomodează livingul, dining-ul și bucătăria, o baie și o zonă tehnică, poziționată sub scară.

Etajul este compartimentat urmărind linia parterului. În fața scărilor de acces sunt două dormitoare: dormitorul matrimonial cu dressing înglobat și camera copiilor. În capetele opuse se află baia și încă o cameră, transformată în birou. Interiorul casei din Mogoșoaia este amenajat într-un stil modern cu piese de mobilier minimal, cu linii drepte și suprafețe netede. Funcționalitatea spațiului a fost un aspect important si a trasat direcția proiectului. Pentru eficiență maximă, am optat pentru customizarea integrala a mobilierului.

Amenajarea este una aerisită și elegantă și se pliază perfect pe nevoile proprietarilor. Pentru a crea profunzime și echilibru, m-am jucat cu texturile și luminile si am ales o cromatică neutră, dar am integrat și accente de culoare pentru mai multă dinamică.

Foto: Dan Călin

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Alina Draghici