Beneficiarul acestui apartament de 54 de metri pătrați și-a dorit un ambient modern, cu o identitate puternică, în nuanțe închise și spații clar delimitate pentru fiecare activitate și moment al zilei.

Erou Iancu Nicolae 80

Amenajarea are un aspect unitar datorită placărilor lucioase, prezente în pardoseala cu finisaj prețios de marmură albă, dar și pe
peretele accent al dormitorului, unde este reiterată marmura, de această dată în tonalitate închisă. Textura lucioasă a fost aleasă
deoarece reflectă lumina și amplifică vizual spațiul, oferind în același timp un aer sofisticat și prețios întregului concept.

Pentru un ambient călduros și pentru a obține un contrast armonios cu texturile prețioase, arhitecții Delta Studio au adăugat pe pereți riflaje și placări din lemn, creând o experiență senzorială tactilă dinamică și diversificată. Accesoriile și decorațiunile negre completează această experiență, intensificând prestanța amenajării și conferindu-i o identitate puternică. Accesoriile aurii – corpuri de iluminat, tablouri și statuete aduc un suflu tonic și, în același timp, elegant.

Pe lângă jocul de reflexii generat la contactul luminii naturale cu suprafețele de sticlă atent inserate în amenajare, arhitecții au încastrat benzi LED în mobilier pentru a evidenția liniile drepte și conceptul modern, minimalist. Decorațiunile au un caracter tactil, precum în cazul tapetului din zona de dining, cu detalii ornamentale abstracte. Tot aici, catifeaua constituie un accent prețios, iar scaunele negre aduc o notă de sobrietate.

Baia este amenajată în spirit contemporan, cu sanitare cu finisaj negru și placări ce imită marmura albă și neagră, pentru o imagine
de ansamblu dominată de un contrast captivant. Elementul central aici este, însă, zona dușului, placată cu un spectaculos mozaic din
piatră, ce dă o notă de distincție întregului ambient.

Per total, apartamentul este optimizat, structurat și decorat cu abilitate, arhitecții Delta Studio reușind, într-un spațiu aparent redus, să includă nu doar tot confortul necesar unui trai contemporan, complet funcțional, ci și elemente premium.

Rezultatul reușește să îndeplinească, în numai două camere, toate exigențele unui trai confortabil, armonios, într-un open space contemporan.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Delta Studio Architecture