Amenajarea a vizat  redesign-ul dormitoarelor celor doi copii ai familiei beneficiarilor, care și-au dorit să optimizeze și personalizeze fiecare cameră ținând cont de preferințele și cerințele fetei adolescente și băiatului preșcolar.

Arhitect coordonator: Dragoș Pitu

Arhitect: Ana Dragulschi

Suprafață: 44 mp

Cele două dormitoare au fost regândite conform vârstei și dorințelor fiecăruia dintre cei doi copii ai familiei beneficiarilor. Astfel, arhitecții au propus un design modern, cu mici influențe clasice, în care accentele de culoare și creativitate se regăsesc în variantele alese pentru decorarea pereților.

Pentru optimizarea spațiului, beneficiarii și-au exprimat dorința ca în dormitorul adolescentei să fie introdusă o supantă, modificare permisă de înălțimea generoasă a camerei. Arhitecții au decis să păstreze și reutilizeze acele piese de mobilier de calitate care se menținuseră într-o formă foarte bună. 

De remarcat în camera plină de culoare și originalitate a băiatului modul armonios în care se combină arta și sportul, prezente pe doi dintre cei patru pereți ai încăperii. Iar pentru momentele de relaxare, lectură sau învățare, leagănul suspendat este alegerea optimă!

În camera adolescentei primează culorile calde, în nuanțe deschise de pământ, care îi vor permite beneficiarei să își personalizeze spațiul cu elemente de decor în forme, culori și dimensiuni variate și să experimenteze mai multe stiluri de amenajare, conform personalității sale în formare.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Delta Studio Architecture