Call for Projects Album 2024

MultiversX Cluj-Napoca este un proiect captivant ce redefinește spațiul de lucru prin design interior, inspirând creativitate și inovație. O combinație echilibrată de tehnologie, estetică și confort ilustrează angajamentul MultiversX în avansarea blockchain-ului.

Multivers X

MultiversX Cluj-Napoca: Inovație și Eleganță în Designul Interior. Proiectul MultiversX aduce o călătorie captivantă în designul interior, destinată unei companii blockchain care se descrie ca o rețea înalt scalabilă și sigură, oferind aplicații inovatoare pentru utilizatori, afaceri și societate. Echipa noastră a abordat acest proiect cu pasiune și creativitate, îmbinând brandul și viziunea MultiversX cu experiența vizuală a spațiului. Designul spațiului reflectă trei faze distincte:

Intrarea: O incursiune în tehnologie și futurism, unde sticla neagră, suprafețele lucioase și iluminarea subtilă creează o atmosferă sofisticată. Afișaje holografice și instalații interactive introduc vizitatorii în lumea blockchain.

Holuri dinamice: Coridoare dinamice și contrastante promovează creativitatea, cu utilizarea materialelor precum ceramică și lemn brut pentru o experiență texturală. Zonele de colaborare sunt echipate cu mobilier versatil și tehnologie multimedia pentru a facilita comunicarea și brainstorming-ul.

Zone de lucru liniștite: În inima spațiului de birouri, o atmosferă de calm și eficiență predomină, cu materiale naturale și mobilier funcțional.

Designul interior al MultiversX Cluj-Napoca integrează armonios brandingul și inovația tehnologică în fiecare aspect al spațiului, conectând astfel angajații la misiunea și valorile companiei. Acest proiect reprezintă o experiență funcțională și captivantă, simbolizând angajamentul MultiversX de a genera schimbare și progres în domeniul blockchain.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.