Denumire proiect: Penthouse SN

Denumire studio arhitectură:
Delta Studio Architecture

Echipă proiect: Arh. Coordonator: Iulian Arbănaș, Arh. Seniori: Dragoș Pitu, Vlad Ciontu, Diana Cojocaru

Autor fotografii: Delta Studio Architecture (simulări 3D fotorealiste)

Oraș/Localizare: București

Anul finalizării: în curs de implementare

Beneficiari: cuplu tânăr

Proiectul propune amenajarea unui penthouse aflat într-o zonă efervescentă din estul Capitalei, situat în cadrul complexului HILS Pallady. Layout-ul locuinței se desfășoară pe două niveluri, facilitând segregarea spațiilor destinate famililei de cele auxiliare și de oaspeti. Astfel, la primul nivel vom regăsi accesul cu holul și casa scării, precum și dormitorul de oaspeți cu baia adiacentă acestuia și zona de depozitare. Această zonă a fost configurată într-un stil relaxat, modern cu accente japandi, utilizând o paletă de culori pământie, echilibrată de tactilitatea subtilă a materialelor și a lemnului.

Casa scării deschisă permite pătrunderea luminii naturale și conduce vizitatorul către zona principală a familiei, open space-ul pentru zona de zi, cu acces către terasa generoasă. Profitând de abundența luminii naturale, ideea generală a fost de a menține un concept modern și aerisit, brăzdat de accente de piatră naturală, contrastate de textilele în nuanțe neutre și liniștitoare. Ardezia flexibilă și căldura esenței de lemn conturează o atmosferă foarte plăcută, cuplată cu griul antracit regăsit în piesele de mobilier.

Zona de noapte beneficiază de același concept de stil modern, în care s-a generat un contrast mai mare între paleta de culori utilizată, conferind un caracter dinamic și foarte primitor. Dormitorul matrimonial îmbină textura de țesătură a plăcii ceramice cu vopsea decorativă gri antracit, închegate de iluminatul secundar cu lumină caldă. Băile adiacente dormitoarelor de la nivelul superior continuă ideea de contrast puternic între nuanțe și suprafața materialelor, dublate de accente de culoare și utlizarea iluminatului scenografic.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Delta Studio Architecture