Call for Projects Album 2024

Vă oferim o privire în interiorul unui penthouse luxos situat în complexul WIN Herastrău. Înălțimea impresionantă de 3,2 metri conferă apartamentului o senzație de spațiu generos și aerisit. Acest penthouse din complexul WIN Herastrău este un paradis al confortului și rafinamentului, în care fiecare element a fost gândit pentru a oferi o experiență de locuire excepțională.

Penthouse Tecnica Win Herastrau

Dormitoarelor le-au fost adăugate panouri de piele de cea mai înaltă calitate, realizate pe comandă, nu doar îmbunătățesc aspectul vizual, dar au și un rol fonoizolant, contribuind la un mediu liniștit și confortabil. Canapeaua din living, generoasă și extrem de confortabilă, cu perne din puf de gâscă și catifea, devine punctul central al zonei de relaxare, oferind un spațiu prietenos și primitoare pentru momente de destindere. Masa de dining, creată tot pe comandă, prezintă un blat din pietre semiprețioase care adaugă o notă de lux și originalitate în încăpere.

În bucătărie, gasim blatul din piatră sintetizată Neolith care este nu doar estetic, ci și funcțional, oferind durabilitate și un aspect modern. Plita invizibilă amplasată în acest blat adaugă o notă de subtilitate și eleganță. Toaletele au fost decorate cu rafinate plăci ceramice de doar 6 mm grosime, având dimensiuni impresionante de 160×320 cm. Aceste plăci aduc o notă de eleganță și minimalism, transformând spațiul într-un loc rafinat și modern. Fiecare accesoriu, element sau profil a fost atent selectionat pentru a spori relaxarea in utilizarea acestor spatii.

Continuând călătoria în acest apartament exclusivist, corpurile de iluminat au fost atent selectate pentru a completa și sublinia estetica rafinată a fiecărui spațiu. Iluminatul arhitectural discret, format din spoturi și LED-uri, adaugă o notă de subtilitate și sofisticare, evidențiind texturile și detaliile cu eleganță. Sistemul de sunet și televizoarele marcă Bang & Olufsen reprezintă adevărate bijuterii tehnologice. Încorporate cu măiestrie în designul interior, acestea oferă o experiență audiovizuală de înaltă calitate. Sunetul cristalin și imaginea clară se îmbină armonios cu ambientul apartamentului, creând o atmosferă captivantă și relaxantă.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de AUTOGRAF DESIGN STUDIO