amenajare casa

Simplitate și elegantă redată cu ajutorul texturilor naturale – în special lemn și marmură – asociate cu elemente ce dau rafinament- alamă. Sursă de inspirație principala a fost natură și modul în care să o redăm subtil în spațiul interior prin: fototapetul cu elemente zoomorfe, tapetul cu un cer stilizat, decorațiuni ce sugerează ideea de zbor (aplică balon, păsările de ceramică,…), integrarea unui tablou de licheni în bucătărie.

Pieces of nature

Amenajare casa Pieces of Nature

Ca paletă cromatică și de materiale, predominante sunt combinația de alb – gri – lemn atât la nivelul mobilierului cât și al finisajelor amenajării casei. Accentele de culoare propuse sunt galben pentru zona de zi, roz pentru dormitorul și baia fetei, la dormitorul matrimonial merge pe culori neutre, cu accente de auriu regăsite în tapet și corpurile de iluminat, ce dau elegantă spațiului.

Principala caracteristică a designului propus este caracterul extrovertit, căci pe lângă zona de zi complet deschisă, separată vizual doar prin volume funcționale, și spațiile de la etaj comunică armonios cu restul locuintei prin golul de peste living. Materialele alese sunt în general de culori neutre (griuri, alb, negru, accente albastre care duc cu gândul la vacanță) și texturi naturale (lemn, beton).

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.