Arhitect coordonator: Iulian Arbanaș

Arhitecți: Dragoș Pitu, Vlad Ciontu

Tip locuință: casă, parter + 1, 330 mp

Stil amenajare: modern, accente glamour

Buget estimativ: 260.000 Euro

Branduri: Ceramică Porcelanosa, Canapea Rosini, Fotolii Calligaris, Masă + Scaune Calligaris, Bucătărie Cucinesse, Birou Terramob, Biblioteca Birou Dallagnese, Pat Matrimonial Custom, Paturi copii Samoa, Dressing Mercantini, Corpuri iluminat Novaluce + Flexmat

Royal Treatment

Această casă cu o suprafață generoasă de 330 mp a fost amenajată pentru un cuplu tânăr, care preferă stilul modern, minimalist, dar care își dorește să se bucure de luxul și strălucirea conferite de accentele glamour.

Spațiul amplu de la parter este împărțit între hol, living&dining, bucătărie, birou, cameră tehnică și grup sanitar. Pardoseala deschisă la culoare, marmorată, amplifică vizual spațiul, iar mobilarea minimalistă conferă spațiului eleganță. Punctul de atracție al amenajării acestui nivel îl reprezintă canapeaua somptuoasă albastru royal, o pată de culoare ce însuflețește spațiul și totodată îl pune în valoare. Corpurile de iluminat aurii completează în mod original amenajarea și îi dau strălucire.

Accentele aurii se regăsesc în corpuri de iluminat, inserții, decorațiuni, piese de mobilier sau obiecte sanitare și punctează elegant decorul minimalist în nuanțe de alb și negru. De remarcat oglinzile de mari dimensiuni, cu chenar auriu și tema cercului, laitmotivul corpurilor de iluminat din întreaga locuință. Fie că vorbim despre cele de mari dimensiuni, care deservesc holul, living-ul și dormitorul, sau despre cele diafane, care coboară lin din tavan, corpurile de iluminat își depășesc funcționalitatea și sunt adevărate opere de artă.

Pentru un aspect unitar, arhitecții au optat pentru a monta aceleași modele de plăci ceramice în toate băile locuinței. Aspectul celor marmorate, albe, este „îndulcit” de tonurile calde, catifelate de maro. De remarcat cum alegerea obiectelor sanitare și a corpurilor de iluminat creează atmosfere diferite în fiecare baie, păstrând însă predilecția pentru designul minimalist, elegant.

Atât dormitorul matrimonial, cât și cele utilizate de copii se bucură de tonuri și texturi mai calde și variate, pentru a crea spații de relaxare și odihnă cât mai plăcute. Cele două dressinguri radiază strălucire și eleganță, creând astfel acea atmosferă „poshy” din magazinele brandurilor de lux.

Deoarece ambii beneficiari se bucură de un stil de viață activ și pun un accent deosebit pe activitatea fizică, precum și pe întâlnirile cu prietenii, ei și-au dorit să se bucure din confortul propriei locuințe de sesiuni de antrenament și de seri de cinema alături de cei dragi. Astfel că două dintre încăperi au fost gândite ca sală de fitness, cu dotări variate, și sală de cinema, cu accente glamour, extravagante.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Delta Studio Architecture