Modernism cu note elegante, inspirate din linii clasice, dar și rustice, stilizate și elevate printr-o abordare contemporană

Rustic hints

S-a dovedit a fi o adevărată provocare fuziunea dintre funcționalitate, caracteristicile arhitecturale ale spațiului, gusturile clienților și necesitățile lor. Provocarea a stat în a realiza o amenajare aerisită, dar elegantă, cu influențe rustice, dar modernă, aproape un paradox! Secretul, dar si cea mai mare provocare a constat în a strânge toate aceste caracteristici definitorii pentru spațiu și pentru personalitatea clienților și a le armoniza împreună într-un mod natural, elegant și aerisit.

Am început prin a corecta planul funcțional al locuinței. Am modificat planul electric și de utilități astfel încât workflow-ul să fie cât mai practic și direct pliat pe modul în care clienții își desfăsoară activitățile casnice. Am explorat împreună mai multe stiluri de amenajare și am extras din fiecare stil preferat de către clienți elemente pe care le-am exploatat în ideea de a oferi proiectului note delicate în directiile de stil respective.

Cu multă atenție la detalii și cu multă implicare în a cunoaște personalitatea clenților, am ajuns la formula perfectă pentru ei și corecta pentru noi. Clienții ne sunt și astăzi alături cu multiple alte proiecte, iar acest lucru pentru noi reprezintă o reușită și pe plan profesional, dar nu în ultimul rând pe plan emoțional. Suntem foarte recunoscătoare pentru clienții care ne-au rămas alături de-a lungul anilor.

Foto: Elisabeta Sima

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de INHABIT DESIGN