Un spațiu profesional trebuie să poarte amprenta celui care își desfășoară activitatea în el. Am pornit de la această premisă când am gândit design-ul pentru acest birou.

Am căutat să le ofer atât profesioniștilor ce-și desfășoară activitatea aici, cât și partenerilor și clienților care calcă pragul biroului un loc propice pentru munca de toate zilele. Nuanțele luminoase și calde, de bej și gri, sunt menite să sporească confortul interior, iar micile accente moderne, cum ar fi obiectele de iluminat sau oglinda creează o atmosferă prietenoasă și deschisă.
Am exploatat la maximum sursa de lumină naturală, pentru că în orice spațiu de lucru razele soarelui sunt aducătoare de inspirație și bună dispoziție. În acest fel, oamenii sunt mai motivați să muncească și se vor simți mai bine, indiferent de cât de solicitante sunt proiectele în care sunt implicați.
În biroul pe care l-am amenajat într-o notă aerisită și caldă se vor simți cu siguranță în largul lor toți cei care vor fi invitați la masa discuțiilor.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.