Proiectul de amenajare se concentrează pe crearea unui design inovator și funcțional, îmbinând elemente estetice moderne cu soluții practice. Spațiile sunt conturate astfel încât să ofere un mediu plăcut, în timp ce tehnologiile avansate și elementele ergonomice sunt integrate pentru a asigura o experiență optimă atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical.

TheCityClinic01

Proiectul recent finalizat este dedicat sectorului medical, fiind un proiect complet și complex în care s-a modificat toată structura instalațiilor, s-au regândit și recompartimentat spațiile și s-au implementat finisaje de cea mai înaltă calitate. Durata proiectului a fost de un an de zile, timp în care s-au parcurs toate fazele de proiect, respectiv faza de creație/concept, faza de detaliere tehnică și faza de implementare, ajungând astfel la rezultatul remarcabil pe care îl veți observa mai jos.

Fiind un spațiu dedicat sectorului medical, s-au folosit materiale specifice, lumini și finisaje adecvate. Jocul de culori, texturi și lumini, împreună cu elemente precum oglinzi, creează scenarii distincte pentru fiecare cabinet, iar casa scării, ca element comun, se remarcă prin estetica sa dominantă, conectând armonios diferitele zone ale spațiului. Am creat astfel un contrast puternic cu restul spațiului, dar și un efect de atracție și curiozitate. Rezultatul este un spațiu medical modern, funcțional și plăcut, care reflectă viziunea și valorile noastre ca designeri de interior.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Alina Draghici