Sunt Adina, designer de interior și sunt pasionată de frumos, de emoție și spații estetice cu personalitate. Simplitatea, creativitatea și atenția la detalii mă descriu cel mai bine. Chiar cred că un design reușit, un mix omogen de stil, funcționalitate și estetică pot face minuni cu spațiul tău.

AC Interior Studio

Pasiunea mea pentru design-ul de interior a apărut acum 4 ani, în timp ce mi-am amenajat propriul apartament. Am fost atât de implicată în tot procesul, fără să știu atunci că pasiunea se va transforma în dream job. Am decis deci să mă autoeduc în domeniu, încrezătoare în forțele proprii și extrem de consecventă. Simțul meu estetic urma să-mi decidă viitorul.

Am fondat astfel, AC Interior Studio, menit să creeze concepte simple, curate, minimaliste și în același timp sofisticate, complexe. Fiecare spațiu este unic, iar pentru noi detaliile fac diferența. Finisajele, culorile, și texturile potrivite, adaptate personalității și cerințelor beneficiarului, vor îmbrăca frumos spațiul, totodată influențând pozitiv și stilul său de viață.

Contactează
autorul proiectului!