0

Proiecte
înscrise

0

Arhitecți
înscriși

0

Susținători
activi

Ce este RIDA

Susținem și promovăm un standard ridicat de calitate estetica și funcțională, de a recunoaște meritele profesioniștilor din industrie și de a susține competitivitatea în rândul acestora, de a sprilini mediul educativ din România, de a încuraja antreprenoriatul și meseriile certificate.

Toate demersurile asociației au ca scop final sensibilizarea oamenilor cu privire la impactul pozitiv pe care îl are designul interior asupra stilului de viață și bunăstării acestora.

Avem onoarea să îl avem ca susținător în acest demers pe designerul internațional Karim Rashid, președinte onorific RIDA, care afirma despre design că nu este stil, ci o artã care modelează lumea noastră alaturi de muzică și arhitectură.

Misiunea RIDA

Ne propunem ca prin această platformă să creăm un loc virtual și inspirațional pentru arhitecți, designeri de interior și alți profesioniști din domeniu, dar și oamenii pasionați de design interior. Invităm și încurajăm arhitecții și designerii de interior să ne trimită proiectele lor, pentru a construi împreună o platformă dedicată exclusiv designului interior care încurajează și susține colaborarea, inovația și excelența.

Susținem și promovăm un standard ridicat de calitate estetică și funcțională, de a recunoaște meritele profesioniștilor din industrie și de a susține competitivitatea în rândul acestora, de a sprijini mediul educativ din România, de a încuraja antreprenoriatul și meseriile certificate. Toate demersurile asociației au ca scop final sensibilizarea oamenilor cu privire la impactul pozitiv pe care îl are designul interior asupra stilului de viață și bunăstării acestora.

Fii și tu parte
din RIDA!