Designer de interior pasionat cu o experiență bogată în proiectarea de spații rezidențiale și comerciale. Am studiat la British Academy of Interior Design din Londra și am dezvoltat un portofoliu variat de proiecte naționale și internaționale. Îmi place să lucrez cu clienții pentru a crea spații funcționale, dar în același timp elegante și confortabile.

AIstudio

Ca Design Coordinator în companii de construcții importante din Londra, am avut ocazia de a lucra cu arhitecți de renume mondial precum David Chipperfield și de a fi implicat în proiecte de anvergură din centrul Londrei și din România. Această experiență m-a ajutat să îmi dezvolt abilitățile tehnice și să învăț cum să colaborez eficient cu echipe de arhitecți, ingineri și constructori. Pe lângă cunoștințele tehnice, consider că punctele mele forte sunt atenția la detalii constructive și talentul artistic. Sunt mereu în căutarea de noi idei și trenduri în designul interior, dar și inovații tehnologice care pot fi integrate în proiectele mele.

Portofoliul meu variat cuprinde proiecte de la amenajarea spațiilor de locuit la designul de interioare pentru spații comerciale și de birouri. Am abordat diverse stiluri de design, de la clasic și tradițional la modern și minimal și am colaborat cu clienți din diferite domenii și culturi. Sunt un designer de interior dedicat, pasionat și creativ, mereu în căutarea de noi provocari și oportunități de a crea spații care să răspundă nevoilor și preferințelor clienților mei.

Contactează
autorul proiectului!