Povestea Alb Design Studio a început în 2019 când am descoperit potențialul nostru ca echipă formată dintr-un arhitect și un designer de interior. Numele studioului reflectă convingerile și valorile către care tindem cu fiecare proiect: claritatea, simplitatea, acuratețea și sinceritatea. Avantajul nostru constă în capacitatea abordării comprehensive și integrate a proiectelor datorită dublei expertize în arhitectură și în design interior.

Alb Design Studio

ALB, -Ă, albi, -e, adj. Acromatic (fără nuanță), culoarea cea mai deschisă. Un obiect alb reflectă și disipă complet lumina compusă din toate lungimile ei de undă, suprapuse. De aceea albul este, pe cât de curat și simplu, pe atât de complex, tocmai ca urmare a acestei suprapuneri. Alb înseamnă puritate, prospețime, lumină, claritate. Simplitate, spiritualitate, sărbătoare. Albul reflectă, pe lângă lumină, bucuria și entuziasmul unui nou început.

Pentru noi, alb înseamnă momentul 0 al oricărui proiect sau pagina albă pe care urmează să o scriem împreună. Dar tot alb este și produsul final, pentru că el reflectă toate ideile, imaginile și experiențele suprapuse într-un spațiu. Albul reflectă, pe lângă lumină, bucuria și entuziasmul unui nou început. Pentru noi, alb înseamnă momentul 0 al oricărui proiect sau pagina albă pe care urmează să o scriem împreună. Dar tot alb este și produsul final, pentru că el reflectă toate ideile, imaginile și experiențele suprapuse într-un spațiu.

Contactează
autorul proiectului!