We design thoughtful, livable spaces.

 

Andra Raicu este arhitectul de interior din spatele The Interior Instinct, un studio născut din dorința de a contribui la îmbunătățirea calității vieții. Credem în spațiile simple, luminoase, confortabile și în armonie cu elementele naturale.

 

The Interior Instinct – Andra Raicu

Andra Raicu este arhitectul de interior din spatele The Interior Instinct, un studio de arhitectură de interior dedicat celor care își doresc să trăiască simplu și frumos, într-un interior adaptat la viața contemporană.

Abordarea în amenajarea spațiilor interioare este un proces bazat pe intuiție, dar și pe un echilibru între două nevoi elementare și anume de confort și liniște interioară. Ne aflăm într-un proces continuu de adaptare și de schimbare, iar orice amenajare sau reamenajare a spațiului capătă un rol esențial în progresul și dezvoltarea noastră.

Credem în spațiile simple, luminoase, confortabile și în armonie cu elementele naturale. Astfel, prin proiectele de amenajare ne dorim să aducem unicitate spațiilor concepute, dar și serenitatea pe care o poate oferi natura – nelăsând la o parte nevoile beneficiarilor, dar și optimizarea și funcționalitatea spațiului interior.

Contactează
autorul proiectului!