Sunt o persoană căreia îi plac provocările, sunt deschis la schimbări și designul pentru mine este ca un stil de viată. Mă perfecționez pe parcurs, sunt în continuă dezvoltare și pun acccent pe detalii. Designul este ceea ce mă reprezintă și prin el încerc să schimb viețile oamenilor în bine și frumos.

Andrei Ionescu Interior Design

Pasiunea pentru design a început încă din copilărie când obișnuiam să urmăresc diverse emisiuni tv cu și despre amenajări interioare. Toată povestea a început de pe la vârsta de 14 ani când simțeam o apropiere față de tot ce înseamnă artă, pictură, fotografie, culori. Eram fascinat de forme, culori, texturi, desenam orice. A fost o decizie spontană să mă înscriu la Facultatea de Arhitectură de Interior din cadrul UAUIM și de acolo pasiunea s-a dezvoltat mai departe.

După absolvire am lucrat la diverse firme de restaurare și design, pe proiecte publice de anvergură, dar și rezidențiale. A urmat o perioadă de pauză în care mi-am consolidat imaginea și am încercat din răsputeri să ies în evidență, să mă promovez. În prezent lucrez ca arhitect de interior independent pe proiecte rezidențiale, dar și în colaborare cu alți colegi. Îmi doresc să mă dezvolt continuu, să țin pasul cu noile tendințe, să aduc din ce în ce mai multe proiecte la viață, să socializez și să mă fac cunoscut pe piața din Romania, dar și înafară. Având un portofoliu bogat și variat, lumea știe cine sunt și ce fac și am încredere că tot ceea ce am realizat și voi realiza de acum încolo va fi pe o pantă ascendentă.

Contactează
autorul proiectului!