Biroul din Sibiu cuprinde o echipă de 18 persoane și noul birou din București un număr de 3 membrii (la acest moment).

Andustudio

După terminarea studiilor în cadrul Universității de Artă din București, cu un parcurs organizat pe aprofundarea limbajului vizual dobândit din intersecția unor specialități artistice și aplicate, Andu Marginean pornește lucrări în propriul birou-atelier de design în anul 2000, odată cu primele proiecte de design interior în zona rezidențială, vile și apartamente de lux, create și implementate în Sibiu. Din 2003 încep primele proiecte în industria HORECA, hoteluri și restaurante tot în perimetrul Sibiului.

Din 2005 până în 2007 apar implicări alături de proiecte sonore și branduri importante precum Hilton, Golden Tulip sau mai târziu Ramada. Creația se desfășoară atât în domeniul designului de obiect pentru diverse proiecte, dar în special pentru elaborarea completă a conceptelor de design implementate în baza proiectelor complexe. Căutarea resurselor specifice, a materialelor sau mobilierului pentru această muncă trimite spre o inspirație dobândită în parcursul călătoriilor inspirative în Italia, Franța, Germania etc., la târguri de specialitate sau direct la producători importanți din industrie.

S-a produs o orientare aproape în mod natural către industria ospitalității, pentru care AnduStudio a elaborat concepte diverse, implementate în cele mai diverse locuri din România, în majoritatea lor hoteluri de 4 și 5 stele, aflate fie în spațiul urban-business (Sibiu, Cluj, Timișoara, București, Constanța, Iași, Suceava), fie la malul Mării Negre (Mamaia, Saturn, Olimp etc.) sau la munte în stațiuni precum Poiana Brașov, Păltiniș, Azuga, Padina Bucegi, Olănești sau Călimănești.

În ultimii ani, în relația construită cu diverși dezvoltatori-investitori, AnduStudio propune un serviciu complet de concepție și proiectare dezvoltat în calitate de proiectant general și contractor pentru majoritatea detaliilor specificate. Aceste proiecte complexe sunt adresate în marea lor majoritate tot industriei de ospitalitate, hoteluri, pensiuni sau restaurante. Biroul din Sibiu are în echipa sa aproximativ 20 de specialiști organizați în administrarea proiectelor de mare sau medie anvergură, în mod autonom și independent sau în relație de parteneriat tradițional cu alte birouri sau structuri de proiectare, comerciale sau de producție.

În viitorul apropiat, organizarea unui nou birou în București își propune abordarea sinergică pentru proiecte în curs sau viitoare, noi parteneriate și o continuare firească a dezvoltării calității serviciilor în general.

Contactează
autorul proiectului!