Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu fiecare proiect este concentrat pe fuziunea între stil, funcționalitate și estetică.

“Indiferent de stilul preferat, spațiul ce ne înconjoară trebuie să ne completeze, să se simtă confortabil, util și personal.”

Anita Ilie

Sunt Anita Ilie, un designer interior dedicat și pasionat de arta transformării spațiilor în experiențe unice. Cu un ochi atent la detalii și o creativitate fără limite, îmi propun să depășesc așteptările în fiecare proiect. Abordarea mea în designul interior merge dincolo de simpla estetică; imi place să creez spații care nu doar impresionează vizual, ci și îmbunătățesc calitatea vieții, ergonomia spatiului si functionalitatea sa fiind foarte importante in amenajarile mele, solutiile oferite fiind personalizate pentru fiecare client.

Colaborarea cu mine este o călătorie în care împreună creăm atmosfera care reflectă personalitatea și stilul distinct al fiecărui benefiiar. Ascult cu atenție dorințele clienților și le transform în realitate, incercand sa aduc în fiecare proiect nou diversitate și versatilitate.

Contactează
autorul proiectului!