Sunt arhitect pasionat de creerea de spații care invită la experimentare, la parcurgere. Ma ocup de design la pachet cu implementarea acestor spații, propunând mereu tehnici și soluții constructive inovative, dar sustenabile. ‘Experimentul’ meu nu se oprește la designul propus, ci se transpune și în utilizarea tehnologiilor constructive, alăturarea de materiale, texturi, structuri, idei care se traduc la final de implementare într-o clădire, sau un spațiu care invita in mod evident la in a-l experimenta/ parcurge.

Sunt absolventă de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București din 2014 și am urmat un program de master în Bruxelles, la LaCambre Horta. Am lucrat pentru Arabia Saudită ca angajată la biroul de arhitectură experimentală LAVA din Stuttgart. Acolo m-am specializat în design și implementarea de fațade inovatoare și am obținut un premiu la IAA pentru un proiect de clădire de birouri executat. Am revenit în țară și am lucrat pentru Dico și Țigănaș, concentrându-mă în continuare pe sectorul de fațade mai complexe, în special fațadele de stadioane. Ulterior, am fost angajată ca arhitect in-house pentru dezvoltatorii complexului Spa Therme din București, unde am participat la o gamă largă de programe arhitecturale, de la faza de design până la implementare.

Totuși, aș menționa că lucrul cu fațadele, în special cele de sticlă, m-a satisfăcut în mod special. Apoi, am decis să lucrez pe cont propriu, menținând legăturile create la locurile de muncă anterioare. În 2021, am participat la competiția Europan alături de colegi din Germania, Marea Britanie și Scoția, unde am obținut locul 2. Momentan, mă ocup de o gamă relativ largă de proiectare și design. Deși am avut ocazional proiecte de design interior, acestea au fost predominant în domeniul birourilor. Cu toate acestea, urmăresc cu interes domeniul designului interior, în special pentru că acord o atenție minuțioasă detaliilor în arhitectură și prevăd adesea în proiecte soluții și elemente estetice care să creeze spații captivante, menite să fie experimentate și parcurse de către oameni. Lucrez intens cu iluminatul și formele, aspecte care se integrează strâns cu designul interior.

Contactează
autorul proiectului!