Mă numesc Balaban Vasile Bogdan și sunt arhitect, absolvent al facultății de arhitectură din cadrul UAUIM, București în anul 2015. După absolvire am practicat arhitectură, design de interior și peisagistică in 2 birouri, iar în 2020 am obținut dreptul de semnătură. Din 2018 am fondat BVB ARCHITECTURE & DESIGN.

BVB ARCHITECTURE & DESIGN

Mă numesc Balaban Vasile Bogdan și sunt arhitect, absolvent al facultății de arhitectură din cadrul UAUIM, București în anul 2015. După absolvire am practicat arhitectură, design de interior și peisagistică in 2 birouri, iar în 2020 am obținut dreptul de semnătură. Din 2018 am fondat BVB ARCHITECTURE & DESIGN, biroul meu de arhitectură, design de interior și peisagistică, iar din 2020, lucrez exclusiv pentru creșterea acestuia.

De la absolvire până în prezent, am acumulat experiență în aceste 3 domenii esențiale pentru arhitecți dar scopul meu principal este acela de a deține un birou în cadrul căruia să realizăm proiecte complete de la proiectarea de arhitectură, pâna la peisagistică și design-ul de interior. Consider că un proiect de arhitectură, în cadrul căruia arhitectul nu controlează suficient peisajul, contextul și modul detaliat în care se va amenaja spațiul final interior, generează disfuncționalități, iar un proiect complex necesită atenție la toate aceste detalii încă din tema de proiectare.

Contactează
autorul proiectului!