Sunt absolvent al MArch la The University of Huddersfield (2017), cu nouă ani de experiență în domeniul arhitecturii în Marea Britanie. Acum 2 ani am decis să mă întorc în România alături de familia mea și să pun bazele unui birou de design și arhitectură.

CAT ARCH

Sunt absolvent al MArch la The University of Huddersfield (2017), cu nouă ani de experiență în domeniul arhitecturii în Marea Britanie. Acum 2 ani am decis să mă întorc în România alături de familia mea și să pun bazele unui birou de design și arhitectură. În prezent lucrez ca și contractor pentru firma de arhitectură AHR Architects din Leeds, unde sunt implicat în proiecte rezidențiale, industriale și comerciale, în toate stagiile de proiectare.

Exemple de proiecte la care lucrez în prezent, în paralel, sunt Siemens Train Manufacturing Facility în Goole, Foss Island – Student Residential, York, studii fezabilitate pentru proiecte școală și proiecte rezidențiale de diverse dimensiuni. YEME Architects din Bradford este o altă firma din echipa căreia am făcut parte timp de 1 an. Aici am fost implicat în proiecte rezidențiale, săli evenimente, masterplaning. În cei peste patru ani petrecuți la Think Architecture, Leeds, am fost implicat în proiecte precum clădiri de birouri, clădiri de apartamente, centre comerciale și hoteluri.

Pe lângă proiectare, toate randările prezentate clienților erau create în totalitate de mine. Aici am lucrat direct sub cei doi directori ai companiei, de la care am învățat foarte multe despre stagiile de livrare ale unui proiect și am fost direct implicat în livrarea proiectelor pe șantier. Îmi petrec parte din timpul liber dezvoltând proiecte personale, care mă ajută să acumulez skilluri tehnice importante în cele mai recente softuri de proiectare și vizualizare 3D. Exemple de astfel de proiecte pot fi accesate pe pagina mea online aici: https://catarch.net/

Contactează
autorul proiectului!