Sunt Cristina, o persoană creativă și pasionată de arta amenajărilor interioare și exterioare. Pentru mine, spațiul nu este doar un loc fizic, ci o pânză albă pe care îmi desenez visele și pasiunea pentru frumos.

Criselen Studio

Design-ul este mai mult decât o ocupație pentru mine, este o călătorie în lumea formelor, culorilor și texturilor. Cu fiecare proiect, îmi pun amprenta creativă, transformând idei în realitate și conferind spațiilor o identitate unică. Dedicat artei de a crea medii care inspiră și încântă, mă bucur să aduc viață în fiecare colț al unui interior. Fie că este vorba despre un design modern și minimalist sau despre un stil mai clasic și rafinat, abordarea mea este mereu personalizată, adaptându-se nevoilor și gusturilor fiecărui client.

În munca mea, nu mă opresc doar la aspectul estetic; caut să găsesc echilibrul perfect între frumusețe și funcționalitate. Îmi place să descopăr soluții inovatoare, să combin elemente aparent neasociate și să creez spații care nu doar arată bine, ci și îndeplinesc cu succes scopul pentru care au fost create.

Fiecare proiect este o poveste pe care o scriu împreună cu clienții mei, iar satisfacția lor finală este măsura cea mai importantă a succesului meu. Pentru mine, amenajarea interioară este o expresie a individualității și a creativității, și sunt mândră să pot contribui la transformarea locuințelor în spații pline de personalitate și farmec.

Contactează
autorul proiectului!