Cu un parcurs academic solid, începând cu licența în Marketing la Universitatea Transilvania din Brașov, urmată de un Master în Publicitate la SNSPA și o bursă Erasmus în Barcelona, am călătorit pe un drum plin de cunoaștere și experiențe diversificate. Pandemia mi-a oferit oportunitatea să mă redescopăr și să mă îndrept către o nouă pasiune – designul interior, explorând acest domeniu prin cursurile oferite de Dallesgo.

Cristina Tripon

Profesional, m-am dedicat freelancingului, având experiență în design grafic, editare foto-video și crearea de site-uri web. Experiența mea globală include joburi în Malaezia și Ecuador, iar din 2017 am adoptat stilul de viață al unui nomad digital, călătorind și lucrând din diverse colțuri ale lumii.

Sunt o persoană atrasă de tot ceea ce este frumos, descoperindu-mi pasiunea pentru designul de interior în timpul pandemiei. Îmi place să îmbin utilul cu plăcutul, creând spații care să inspire și să reflecte personalitatea mea creativă. În timpul verii, prefer să îmi petrec timpul în România, iar iernile le dedic călătoriilor în Asia, bucurându-mă de căldură și de noi surse de inspirație.

Contactează
autorul proiectului!