Sunt Dana Cioabă și ofer servicii de E-design. Ca profesie, am urmat o carieră în domeniul financiar-bancar care mi-a adus numeroase satisfacții și împliniri. În urma cu 2 ani am decis să pun în practică experiența și aptitudinile mele în finanțe, business și management împreună cu pasiunea pentru design interior.

Studio Danna Design – Dana Cioabă

Cred într-un proces de colaborare între mine și clienții mei. Misiunea mea este să îmi inspir clienții să își exploreze propriul stil de design interior și să le dau încredere în alegerile pe care le fac legate de spațiul lor. Îmi doresc să fiu partenerul creativ în proiectele de amenajare: eu aduc expertiza în design interior, însă beneficiarii își aduc propria viziune personală asupra spațiului lor.

Am ales E-design pentru că îmi permite o colaborare flexibilă, accesibilă și eficientă cu toți clienții mei, indiferent de locul în care se află. Serviciile mele de design interior sunt livrate în întregime virtual, folosind toate avantajele tehnologiei (video, email etc); astfel încât nu mai suntem limitați de distanța dintre noi, iar în același timp ne asigurăm că beneficiarii primesc suportul unui specialist.

Contactează
autorul proiectului!