Sunt Raluca Necula, reprezint Design Fain, prin care amenajez locuințe în care te regăsești în designul casei tale, indiferent de tendințele care vor apărea peste ani. Exploatez la maxim potențialul spațiului și conturez o amenajare cu elemente care formează un tot care spune o poveste faină, cu valoare în timp.

Design Fain – Raluca Maria Necula

Imaginează-ți senzația pe care casa visurilor tale ți-o poate oferi, un design conceput în concordanță cu stilul tău de viață, micile detalii care îți reflectă personalitatea. Deși toate proiectele mele au în comun două caracteristici de bază – funcționalitate și estetică plăcută – merg întotdeauna pe ideea personalizării spațiilor, în funcție de clienții cu care lucrez. Astfel, fiecare concept de design de interior se diferențiază de toate celelalte prin trăsături unice, la fel cum noi, oamenii, suntem diferiți.

Studiile în comunicare și relații publice mă ajută să comunic eficient și să înțeleg pe deplin care sunt așteptările clienților mei, însă pentru a pune totul în practică mă bazez pe studiile din domenii precum design industrial la universitate și design de interior la cursurile DallesGo, precum și pe experiența în alegerea materialelor textile, pe care am dobândit-o studiind în liceu designul vestimentar.
Consider că perfecționarea continuă este esențială în această nișă, iar cele mai recente studii pe care am hotărât să le parcurg sunt în cadrul Institutului de Design din UK.

Contactează
autorul proiectului!