Echipa: arh. Raluca Dofin, arh. Radu Dofin, arh.int. Alexandra Popa, arh. Razvan Malancioiu.

Abordarea noastră în amenajarea spațiilor interioare este un proces intuitiv care face legătura între natura și nevoile moderne ale vieții.

Dofinteriors

Crearea unui spațiu frumos este la fel de importantă ca și experiența în utilizarea acestuia, stimulând toate simțurile: ceea ce atingi, ce vezi, ce auzi, cum te simți, totul este o poveste care are un impact asupra noastră.

Noi suntem creatori de povești în care punem clientul în prim plan încât acesta să aibă parte de cea mai plăcută experiență în amenajarea casei lui, considerând că niciun detaliu nu este prea mic în conturarea poveștii care îi influențează direct modul de viață.

În proiectele noastre căutăm un echilibru estetic controlat prin lumină, texturi, forme, având grijă la întreaga compoziție de elemente care comunică fluid și firesc între ele.

Portofoliul de proiecte pe care l-am dezvoltat cuprinde amenajări pentru spații rezidențiale, showroom-uri și spații de birouri în care propunerile sunt atent create pentru a îmbunătăți calitatea vieții și a pune în evidență valoarea fiecărui spațiu.

Contactează
autorul proiectului!