Echipa: arh. Raluca Dofin, arh. Radu Dofin, arh.int. Alexandra Popa, arh. Razvan Malancioiu.

Abordarea noastra in amenajarea spatiilor interioare este un proces intuitiv care face legatura intre natura si nevoile moderne ale vietii.

Dofinteriors

Crearea unui spatiu frumos este la fel de importanta ca si experienta in utilizarea acestuia, stimuland toate simturile: ceea ce atingi, ce vezi, ce auzi, cum te simti, totul este o poveste care are un impact asupra noastra.

Noi suntem creatori de povesti in care punem clientul in prim plan incat acesta sa aiba parte de cea mai placuta experienta in amenajarea casei lui, considerand ca nici un detaliu nu este prea mic in conturarea povestii care ii influenteaza direct modul de viata.

In proiectele noastre cautam un echilibru estetic controlat prin lumina, texturi, forme, avand grija la intreaga compozitie de elemente care comunica fluid si firesc intre ele.

Portofoliul de proiecte pe care l-am dezvoltat cuprinde amenajari pentru spatii rezidentiale, showroom-uri si spatii de birouri in care propunerile sunt atent create pentru a imbunatati calitatea vietii si a pune in evidenta valoarea fiecarui spatiu.

Contactează
autorul proiectului!