Cu simțuri pure în fața artei am descoperit că pot să ofer lumii prin artă o viziune, un touch personalizat asupra spațiilor.

EveZh

Cu simțuri pure în fata artei am urmat cursurile de design de interior (începători și avansați) la Atelierele ILBAH, unde ghidată de experți în domeniu, am descoperit ca pot sa ofer lumii prin artă o viziune, un touch personalizat asupra spațiilor. Astfel mă situez a fi debutantă în acest domeniu, pe care vreau să-l aprofundez; înscrierea în RIDA ar însemna pt mine o oportunitate sa dezvolt ce am învățat, participarea la concursuri fiind un prilej de a-mi prezenta viziunea și a parcurge drumul alături de oameni de la care pot învața sa devin un artist ce are ceva de arătat lumii. Stilul de design cu care m-am identificat în școală a fost spre futurist combinat cu glam, am gândit amenajările printr-o geometrie care urmează tactilitatea formei fluide, lirice, echilibrată, dată de linii curbe, pt că totul este curb în univers și totul este în jurul nostru, în sensul în care energia de îndepărtare a materialului este înregistrată în forma care rămâne.

Cu toate acestea, doresc să ating și celelalte stiluri de design și consider că prin înscrierea în RIDA și participare la concursurile pe care le lansează voi putea să cunosc alți oameni ca mine, dornici să lase o amprentă profesională în design. Frumosul este peste tot, eu am descoperit o rază de lumină la al doilea orizont, al oamenilor maturi, iar atunci când creez forme în design mă fură frumusețea, iar mâna dă mintii ascultare. Portofoliul meu așteaptă volumetrie în număr de lucrări căci Designul este în tot ce ne înconjoară și este creat de om.

Contactează
autorul proiectului!