Eu sunt Mihnea Molnar-Varlam, designer și proiectant de mobilier.

Viziunea mea despre acest domeniu crativ este una care aspiră la dorința schimbării monotoniei create în spațiile oamenilor. Simt ca ne-am plictisit să fim înconjurați doar cutii colorate, iar prin creațiile mele mereu am prioritizat această schimbare.

FINAL DREAM DESIGN

Numele meu este Mihnea Molnar-Varlam și sunt Inginer Designer Proiectant de Mobilier, absolvent al Facultatii de Design de Mobilier și Inginerie a Lemnului din Brașov. În prezent urmez studiile de masterat ale aceleiași facultăți și activez ca freelancer sub tutela firmei FINAL DREAM DESIGN. Pentru mine designul de mobilier este o artă documentată și strâns atașată de trăirile și emoțiile oamenilor, dar și de utilitate și funcționalitate. Fiind o fire creativă am dorit mereu să ridic standardele legate de tot ceea ce înseamă designul de mobilier, realizând diferite obiecte cu forme neobișnuite, îndepărtate de ceea ce numesc eu cutii colorate.

O multitudine dintre conceprtele mele de design de mobilier au ajuns să fie apreciate și premiate la diferite concursuri naționale și internaționale. Dintre acestea pot enumera priecte precum comoda rotativa “SPINNING LOLLIPOP” (locul I la Concursul Național de Design de Mobilier 2022, ediția a XIX-a, organizat de APMR), mobilierul de bucărărie pentru persoane cu deficiențe de vedere „LIGHTOUCH” (locul II în 2021 la competiția internațională Tubao “Alberta Cup” Home Furnishing International Design Competition din China) sau obiectele de ședere “Power of C” și “FLAMEBED” (premiate cu mențiuni și diplome de participare la Concursul Național de Design de Mobilier 2023, ediția a XX-a, organizat de APMR). În continuare doresc dezvoltarea mea pe plan profesional, expunerea și aducerea la viață a cât mai multor creații personale. Consider că reușita înseamnă o luptă câștigată cu mine din trecut, adică autodepășirea condiției precedente.

Contactează
autorul proiectului!