Mă numesc Patricia Iancu și sunt din Arad. În anul 2020 am terminat studiile de licență, profil de Mobilier și Amenajări Interioare, iar mai apoi am urmat studiile de masterat: „Tendințe, materiale și tehnologii noi în arhitectura de interior” la Facultatea de Arhitectură și Urbanism, Universitatea Politehnică din Timișoara. Chiar din timpul studiilor de master am început să lucrez pe cont propriu, încercând să-mi creez propriul studio pe numele său IP DESIGN STUDIO.

IP Design Studio – Patricia Iancu

IP DESIGN STUDIO a apărut din pasiune și dedicarea de a crea spații interioare care să-ți bucure ochii, pornind de la funcționalitate, eficiență, concept, până la alegerea materialelor de calitate, culorilor potrivite, texturi, piese de mobilier de accent. Îmi place să adaug culoare în proiectele mele pentru a da viață spațiului și a îl pune în valoare.

Obiectivul principal este să combin funcționalitatea și esteticul, prin atenția sporită la dorințele beneficiarului, pentru că, amenajarea va reflecta atât viziunile proprii, cât și stilul de viață și personalitate clientului. Îmi place să fiu perfecționistă, să dau dovadă de profesionalism și să ofer timp și creativitate fiecărui proiect în parte.

Contactează
autorul proiectului!