Mă numesc Iulia Onofrei și sunt absolventă a Facultății de Arhitectură, Specializarea Mobilier și Amenajări Interioare, Politehnica Timișoara. În cadrul aceleiași facultăți am terminat și studiile de Master în Tendințe, Materiale și Tehnologii Noi în Arhitectura de Interior.

IULIA ONOFREI DESIGN

Am hotărât să urmez acest drum pe cont propriu, după o experiență de 6 ani în domeniul designului de interior, experiență bazată pe înțelegerea și folosirea diferitelor tipuri de materiale în industria de mobilier, dar și pe realizarea proiectelor de design interior. În prezent colaborez cu producători de mobilier, furnizori de corpuri de iluminat, finisaje, obiecte sanitare și elemente decorative de calitate pentru ca amenajarea interioară să se integreze perfect în ansamblul arhitectural.

Urmăresc în detaliu modul de realizare al proiectelor pe șantier, astfel încât să obțin amenajarea inițial interpretată în 2D și 3D, conform discuțiilor cu beneficiarii. Comunicarea cu aceștia este foarte importantă pentru ca personalitatea lor să se regăsească în designul de interior al spațiilor. Alte aspecte de care țin cont în proiectele mele sunt: respectarea principiilor de ergonomie și funcționalitate, a regulilor de bază ale designului interior și de îmbinarea armonioasă a conceptelor clasice cu tendințele actuale în vederea obținerii unui rezultat frumos și de lungă durată.

Contactează
autorul proiectului!