Am absolvit Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Cluj-Napoca, iar din 2019 lucrez ca arhitect de interior, acumulând experiență în toate fazele unui proiect de design, de la concept la implementare.

În timpul liber scriu pentru lovedeco.ro sau colaborez ocazional cu ONG-ul Imaginations Cross Cultures din Londra pe diferite proiecte internaționale.

Iunia Buricescu

Consider că design-ul de calitate are puterea să îmbunătățească atât viața oamenilor cât și societatea în care trăim, fără a desconsidera contextul și problemele de sustenabilitate actuale. Dezvolt proiectele împreună cu beneficiarii. Găsesc inspirație și motivație în poveștile lor și provocările spațiului, pentru ca la final să se poată bucura de un design personalizat în funcție de dorințele și nevoile lor, iar casa să devină acasă.

Arta, culorile, texturile și design-ul retro reprezintă o sursă constantă de inspirație pe care încerc să o aduc în fiecare proiect la care lucrez. Portofoliul meu cuprinde proiecte rezidențiale, comerciale, wellness, proiecte de peisagistică sau de produs, sau instalații temporare realizate în cadrul ONG-ului Imaginations Cross Cultures.

Contactează
autorul proiectului!